• Shqip
  • English
  • German
  • French
Shumë kërkesa për status të lirë, shumë me pakë aderime në klube të reja
Shumë kërkesa për status të lirë, shumë me pakë aderime në klube të reja

Gjatë afatit kalimtar të rregullt të hapur nga FHK-ja, i cili zgjati nga data 15 dhe u mbyll mbrëmë vonë në ora 24:00, shumë pakës pak pati kërkesa për aderim ne klub të ri (hiq përforëcimet e KH Samadrexha në të dy konkurrencat), por më shumë pati kërkesa për të fituar statusin e lojtarit të lirë që ju mundëson regjistrimin edhe me vonë, më saktësisht deri me daten 15 tetor 2014 sipas Rregullores mbi regjistrimine e klubeve, lojtarëve , statusi dhe transferi i tyre.

\r\n

Logo_sajt_EMADHE

\r\nHendbollistet dhe hendbollistet, që nuk kanë aplikuar në afatin e rregullt kalimtar për status të lirë mund të regjistrohen edhe me vonë më saktësisht deri me daten 15 tetor 2014 sipas Rregullores mbi regjistrimine e klubeve, lojtarëve , statusi dhe transferi i tyre, por ju duhet fletëpëlqimi i klubit të deritashëm\r\n\r\nShumica  e lojtareve dhe lojtarëve nuk i kanë dokumentacionet komplete (ju mungojnë fletëpëlqimet e  skuadrave te deritashme, apo kanë obligime ndaj klubit sipas neneit 64 dhe 65 të Rregullores mbi regjistrimine e klubeve, lojtarëve , statusi dhe transferi i tyre), prandaj Komisioni për regjistrim ne afatin kohorë do ti shqyrton kërkesat.\r\n\r\nLojtarët që  vijnë nga bota e jashtme, te drejt regjistrimi kanë deri me 28 shkurt 2015, dhe nuk lidhen transferimet e tyre me afatin kalimtar.\r\n\r\nDuhet theksuar se afti kalimtar ishte mjaft i varfër, dhe kërkesat ndodhën thuaja s e ditën e fundit, dhe lirisht mund te themi se dy klube më së shumëti përfituan Samadrexha dhe Shqiponja te cilat “prurjet” e reja i morrën nga rivalet lokal Kosova gjegjësisht Vëllaznimi,\r\n\r\n \r\n\r\nLOJTARËT QË   KANË APLIKUAR PËR NDËRRIMIN E KLUBIT:\r\n\r\nMeshkujt:\r\n\r\nEgzon Ademi  (KH  Kosova)  në KH Samadrexha\r\nAlban Bunjaku (KH  Kosova)  në KH Samadrexha\r\nArben Karaça (KH  Kosova)  në KH Samadrexha                                                                                                                                                                                             Albi Gjuka  (KH BESA Famiglia)  në KH  Prishtina\r\n\r\nFemrat:\r\n\r\nSugerta Selaci (KHF  Kosova)  në  KHF Samadrexha\r\nFatmire Basholli (KHF  Kosova)  në  KHF Samadrexha\r\nEgzontina Ahmeti (KHF  Kosova)  në  KHF Samadrexha\r\nKaltrina Selaci (KHF  Kosova)  në KHF Samadrexha\r\nAlbulena Salihu (KHF  Kosova)  në KHF  Samadrexha\r\nKadrije Spanca  (KHF  Kosova)  në KHF Samadrexha\r\nElma Kameri  (KHF Vëllaznimi) në KH Shqiponja\r\nArvanita Haxhija  (KHF Vëllaznimi) në  KH Shqiponja\r\nArlinda Krasniqi (KHF Vëllaznimi) në  KH Shqiponja\r\nElma Kameri (KHF Vëllaznimi) në KH Shqiponja\r\n\r\n \r\n\r\nKURSE PËR STATUS TË LIRË: \r\n\r\n\r\nMeshkujt:                                                                                                                                                                                                                                                                     Deniz Terziqi (KH Trepça)                                                                                                                                                                                                                                         Jeton Bislimi (KH Kastrioti)\r\nVlerson Zherka (KH Kastrioti)\r\nLindrit Fetahu (KH Kosova)                                                                                                                                                                                                                                       Alban Dobroshi (BESA Famiglia)\r\n\r\nFemrat:                                                                                                                                                                                                                                                                   Diana Rrahmani (KHF Trepça)                                                                                                                                                                                                                         Shpresa Fazliu (KH Kastrioti)\r\nKaltrina Beka   (KH Kastrioti)                                                                                                                                                                                                                             Edona Rogova  (KHF Kosova)\r\n\r\n 
List of videos
Edicioni 2019/2020
BESA Famgas 41 : 28 Kastrioti
13.06.2020 | 20:00
P1 BESA Famgas 19 : 10 Kastrioti
Prishtina 23 : 31 Trepça
13.06.2020 | 17:00
P1 Prishtina 12 : 15 Trepça
Kastrioti 26 : 33 BESA Famgas
16.06.2020 | 19:00
P1 Kastrioti 9 : 14 BESA Famgas
Trepça 22 : 33 Prishtina
17.06.2020 | 17:00
P1 Trepça 13 : 15 Prishtina
BESA Famgas 38 : 26 Prishtina
20.06.2020 | 18:00
P1 BESA Famgas 24 : 13 Prishtina
Prishtina 25 : 29 BESA Famgas
23.06.2020 | 19:30
P1 Prishtina 10 : 15 BESA Famgas
Edicioni 2019/2020
Logo Ekipi L F B H +/- P
1 BESA Famgas 18 18 0 0 762 : 369 393 36
2 Prishtina 18 16 0 2 726 : 478 248 32
3 Trepça 18 12 2 4 564 : 511 53 26
4 Kastrioti 18 11 0 7 660 : 559 101 22
5 Vëllaznimi 18 10 0 8 577 : 576 1 20
6 Vushtrria 18 6 3 9 515 : 588 -73 15
7 Prizreni 18 5 1 12 531 : 659 -128 11
8 Drenica 18 5 0 13 552 : 620 -68 10
9 Llapi 18 4 0 14 519 : 657 -138 8
10 Drita 18 0 0 18 478 : 867 -389 0
Edicioni 2019/2020
Ferizaj 24 : 27 Vushtrria
13.06.2020 | 19:30
P1 Ferizaj 11 : 10 Vushtrria
Prishtina 12 : 43 Istogu
13.06.2020 | 14:30
P1 Prishtina 8 : 23 Istogu
Vushtrria 22 : 30 Ferizaj
17.06.2020 | 18:00
P1 Vushtrria 13 : 12 Ferizaj
Istogu 53 : 20 Prishtina
16.06.2020 | 17:00
P1 Istogu 31 : 5 Prishtina
Ferizaj 34 : 24 Istogu
20.06.2020 | 19:00
P1 Ferizaj 16 : 12 Istogu
Istogu 27 : 26 Ferizaj
23.06.2020 | 18:00
P1 Istogu 10 : 13 Ferizaj
Edicioni 2019/2020
Logo Ekipi L F B H +/- P
1 Istogu 13 11 0 2 431 : 269 162 22
2 Vushtrria 13 11 0 2 387 : 250 137 22
3 Prishtina 13 11 0 2 403 : 275 128 22
4 Ferizaj 13 11 0 2 457 : 338 119 22
5 Kastrioti 13 5 0 8 338 : 362 -24 10
6 Jusuf Gërvalla 13 4 2 7 287 : 351 -64 10
7 Shqiponja 13 4 0 9 334 : 366 -32 8
8 Samadrexha 13 3 1 9 296 : 397 -101 7
9 Vëllaznimi 13 3 1 9 333 : 438 -105 7
10 Drita 13 0 0 13 233 : 453 -220 0

Facebook