• Shqip
  • English
  • German
  • French
KOSOVA në kualifikimet për EURO 2018
KOSOVA në kualifikimet për EURO 2018
Lajmet e mira për FHK-në dhe sportin kosovarë nuk kanë  të ndalur, sot nga shtëpia e Federatës Evropiane të Hendbollit erdhi shkresa zyrtare lidhur me hedhjen e shortit për garat kualifikuese për EURO 2018 në  konkurrencën e meshkujve me datën 22 korrik 2014  ku është përfshi edhe Kosova.  \r\n\r\nKosova U-20 1 PAVARSIA 2010\r\n\r\nFederata Evropiane Kosovën e ka vënë në vazon e tretë të garave të grupeve parakualifikuese për EURO 2018 qe fillojnë te zhvillohen ne muajin tetor dhe nëntor 2014, pastaj ne muajin prill, maj dhe qershor (shih dokumentin: Draw Procedure M EURO 2018 Q-P 1)\r\n\r\nVazot e paraqitura të Përfaqësueseve sipas rejtingut të EHF-it për tërheqjen e  shortit më 22 korrik 2014 që do të bëhet në selin e  EHF-it në Vjenë:\r\n\r\nVazo e parë: Greqia, Estonia, Rumunia\r\n\r\nVazo e dytë: Belgjika, Italia, Luksemburgu\r\n\r\nVazo e tretë: Gjeorgjia, Kosova, Qipro\r\n\r\nDhe pastaj formohen grupet A, B dhe C (nga secila vazo nga një përfaqësuese).\r\n\r\nFederata Evropiane Kosovën e ka vënë në vazon e tretë të garave të grupeve parakualifikuese për EURO 2018 qe fillojnë te zhvillohen ne muajin tetor dhe nëntor 2014, pastaj ne muajin prill, maj dhe qershor\r\n\r\nKuptohet  secila Përfaqësuese luan me secilen nga dy ndeshje (vajtje-ardhje), dhe fituesi i grupit fiton të drejtën të takohet me njërën nga Përfaqësueset e tri grupeve që janë të renditura në vendin e 4-të gjatë garave kualifikuese për EURO 2016.  Ndeshejt suplementare do te zhvilloheshin më 6/7 respektivisht 10/11 prill 2015, dhe fituesi pastaj do ti bashkangjitej garave kualifikuese të Fazës së dytë për EURO 2018.\r\n\r\nNë kualifikmet për EURO 2018 janë paraqirur gjtthsej 38 Përfaqësuese.\r\n\r\nNë pjesen finale do te kualifikohen 15 skuadra, dhe Përfaqësesja nikoqire e EURO 2018\r\n\r\n 
List of videos
Edicioni 2019/2020
BESA Famgas - : - Vushtrria
14.03.2020 | 14:00
P1 BESA Famgas - : - Vushtrria
Prishtina - : - Vëllaznimi
14.03.2020 | 19:00
P1 Prishtina - : - Vëllaznimi
Trepça - : - Kastrioti
15.03.2020 | 17:00
P1 Trepça - : - Kastrioti
Prizreni - : - Drita
14.03.2020 | 18:30
P1 Prizreni - : - Drita
Drenica - : - Llapi
14.03.2020 | 15:00
P1 Drenica - : - Llapi
Edicioni 2019/2020
ID Logo Ekipi L F B H +/- Diferenca P
1 BESA Famgas 18 18 0 0 762 : 369 393 36
2 Prishtina 18 16 0 2 726 : 478 248 32
3 Trepça 18 12 2 4 564 : 511 53 26
4 Kastrioti 18 11 0 7 660 : 559 101 22
5 Vëllaznimi 18 10 0 8 577 : 576 1 20
6 Vushtrria 18 6 3 9 515 : 588 -73 15
7 Prizreni 18 5 1 12 531 : 659 -128 11
8 Drenica 18 5 0 13 552 : 620 -68 10
9 Llapi 18 4 0 14 519 : 657 -138 8
10 Drita 18 0 0 18 478 : 867 -389 0
Edicioni 2019/2020
Vëllaznimi - : - Kastrioti
15.03.2020 | 16:00
P1 Vëllaznimi - : - Kastrioti
Jusuf Gërvalla - : - Drita
14.03.2020 | 13:30
P1 Jusuf Gërvalla - : - Drita
Prishtina - : - Samadrexha
14.03.2020 | 14:30
P1 Prishtina - : - Samadrexha
Ferizaj - : - Istogu
14.03.2020 | 19:00
P1 Ferizaj - : - Istogu
Shqiponja - : - Vushtrria
14.03.2020 | 16:00
P1 Shqiponja - : - Vushtrria
Edicioni 2019/2020
ID Logo Ekipi L F B H +/- Diferenca P
1 Istogu 13 11 0 2 431 : 269 162 22
2 Prishtina 13 11 0 2 403 : 275 128 22
3 Ferizaj 13 11 0 2 457 : 338 119 22
4 Vushtrria 12 10 0 2 377 : 250 127 20
5 Kastrioti 13 5 0 8 338 : 362 -24 10
6 Jusuf Gërvalla 13 4 2 7 287 : 351 -64 10
7 Shqiponja 13 4 0 9 334 : 366 -32 8
8 Samadrexha 13 3 1 9 296 : 397 -101 7
9 Vëllaznimi 13 3 1 9 333 : 438 -105 7
10 Drita 12 0 0 12 233 : 443 -210 0

Facebook