• Shqip
  • English
  • German
  • French

KH BESA Famgas

KH BESA Famgas

Emri i Klubit: KH BESA Famgas

Adresa: Pejë
Telefoni:
044 364 182; 049 859 615; 044/187-552
Faxi: 039 434979

Email:
besa_famiglia@hotmail.com
Personi kontaktues:
Areben Gashi, Valon Sylejmani
Ngjyrat e klubit (fanellat)
: E kuqe
Ngjyra rezervë e fanellave:
E bardhë
Palestra ku i zhvillon ndeshjet:
"Karagaqi" Pejë
Palestra rezervë:
Dukagjini - Klinë, Shani Nushi Gjakovë
Dita kur i zhvillon ndeshjet:
e shtunë, e diele 
Ora e fillimit të ndeshjeve:
17:00-20:00

KH Prishtina

KH Prishtina

Emiri i Klubit: KH Prishtina
Adresa: Pallati i rinise dhe sporteve p.n 10000 Prishtine Kosove
Telefoni: 045-633-373;046-199-555; 044-443-939

E-maili:khprishtina@gmail.com 
Personi kontaktues:  Emir Tara 
Ngjyrat e klubit (fanellave): E kaltër 
Ngjyrat rezervë:  E bardh 
Palestra ku i zhvillon ndeshjes: Pallati i Rinis dhe Sporteve Prishtinë
Palestra rezervë: Bardhosh/Obiliq

Dita kur i zhvillon ndeshjet: Shtune, e Diele
Ora e fillimit të ndeshjeve: 14:00-19:00 varësisht prej terminëve te lira

KH Kastrioti

KH Kastrioti

Emri i Klubit: KH Kastrioti
Adresa:
Rr. E Prizrenit

Telefoni: +383 44 729 691, +383 44 225 783
E-maili:
khkastrioti.ferizaj@gmail.com
Personi kontaktues:
 Bardhyl Ramadani
Ngjyrat e klubit (fanellave):
 Bardh dhe kaltër
Ngjyrat rezervë: Kaltër dhe bardh

Palestra ku i zhvillon ndeshjes:
‘’Bill Clinton” Ferizaj
Palestra rezervë:
 ‘’Besim Selishta’’ Gjilan
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E Shtunë  
Ora e fillimit të ndeshjeve: 19:00

KH Drita

KH Drita
Emri i Klubit:KH Drita
Adresa: Palestra Bashkim Selishta Gjilan
Telefoni: 049365400
E-maili: erhanshahini@gmail.com  
Personi kontaktues: Erhan Shahini
Ngjyrat e klubit (fanellave): Kaltert e bardh
Ngjyrat rezervë: E zeze
Palestra ku i zhvillon ndeshjes: Bashkim Selishta, Gjilan
Palestra rezervë: Bill Clinton – Ferizaj
Dita kur i zhvillon ndeshjet: Te shtunën dhe të dielën
Ora e fillimit të ndeshjeve: Ora 17:00-19:00

KH Vëllaznimi

KH Vëllaznimi
Emri i klubi:
KH Vëllaznimi
Adresa: Pallati I Sporteve "Shani Nushi" Rr. Tirana pn, Gjakovë
Telefoni:  +383(0)44 601 331: +383(0)45 503 064
E-maili: vellaznimihc@gmail.com
Personi kontaktues: Fatos Maloku
Ngjyrat e klubit (fanellave) : Kuq dhe zi
Ngjyrat rezervë: E zezë
Palestra ku i zhvillon ndeshjes: Palestra”Shani Nushi” Gjakovë
Palestra rezervë: Palestra”Vjeshta” Dardani
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E diele
Ora e fillimit të ndeshjeve : 17.00h

KH Trepça

KH Trepça
Emri i klubi:
KH Trepça
Adresa:
Palestra Sportive Minatori
Telefoni:
049224886; 049114 531
E-maili: k
htrepca1950@gmail.com 
Personi kontaktues: 
Edmond Kumnova, Visar Zhuri
Ngjyrat e klubit (fanellave):
E gjelbër e zezë
Ngjyrat rezervë:
E portokalltë e zi
Palestra ku i zhvillon ndeshjes:
Minatori - Mitrovicë
Palestra rezervë:     
Jeton Terrstena – TOTA – Vushtrri
Dita kur i zhvillon ndeshjet:
E shtune, e diele
Ora e fillimit të ndeshjeve:
17:00 dhe 19:00

KH Vushtrria

KH Vushtrria
Emri i klubit: 
KH Vushtrria
Adresa:
Rr. Weslly Klark”- Vushtrri
Telefoni:
049 110-020
E-maili:
khvushtrria@gmail.com
Personi kontaktues:
Arben Karaqa
Ngjyrat e klubit (fanellave) :
Bardh e katërt
Ngjyrat rezervë:
Kaltert e bardhë
Palestra ku i zhvillon ndeshjes:
Jeton Terrstena- Tota Vushtrri
Palestra rezervë:
Minatori – Mitrovicë
Dita kur i zhvillon ndeshjet:
e premte,  e shtunë
Ora e fillimit të ndeshjeve :
17:30 – 19:00

KH Drenica

KH Drenica
Emri i klubit: 
KH Drenica
Adresa: Drenas
Telefoni: 044 189-002; 044 170-718
E-maili: mehdibunjaku9@gmail.com
Personi kontaktues: Mehdi Bunjaku
Ngjyrat e klubit (fanellave) : Kuq e zi  
Ngjyrat rezervë:  e Bardh
Palestra ku i zhvillon ndeshjes: Hysni Jetullahu – Drenas
Palestra rezervë: Dilloni Benz – Fushë Kosovë
Dita kur i zhvillon ndeshjet: e shtunë
Ora e fillimit të ndeshjeve :19:00

KH Prizreni

KH Prizreni
  
Emri i klubit:KH Prizreni
Adresa: Rr.Remzi Ademaj nr.10 Prizren
Telefoni: 044 497893
E-maili: khprizreni1949@gmail.com
Personi kontaktues: Dashnor Ahmetja,  
Ngjyrat e klubit: E zezë,
Ngjyrat rezervë: e kaltër
Palestra: Qendra sportive “Sezai Surroi” Prizren
Palestra rezerve: Gjakovë 
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E  diel
Ora e fillimit të ndeshjeve: 17:00

KH Llapi

KH Llapi
Emri i klubit: KH Llapi
Adresa: Hakif Zejnullahu Podujev
Telefoni:
044 264 197
Email:
m_selmani4@hotmail.com
Personi kontaktues:
Muhamet Selmani
Ngjyrat e klubit (fanellat):
Bardha
Ngjyra rezerëv e fanellave:
Kalterta
Palestra ku i zhvillon ndeshjet:
Hakif Zejnullahu
Palestr rezerëvë:
Universi Bardhosh
Dita kur i zhvillon ndeshjet:
Shtune dhe te dieleve
Ora e fillimit të ndeshjeve:
18:00

KHF Shqiponja (SF)

KHF Shqiponja (SF)

Adresa:Palati i Sporteve “SHANI NUSHI”, 50 000 Gjakove
Telefoni:+383(44)129162
E-maili: khf.shqiponja@gmail.com
Personi kontaktues: Skender Alijaj
Ngjyrat e klubit (fanellave): Kuq e zi
Ngjyrat rezervë: Bardh e zi
Palestra ku i zhvillon ndeshjes:Palati i Sporteve “SHANI NUSHI” Gjakovë
Palestra rezervë: Palestra Ereniku Junik
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E shtunë, e diellë
Ora e fillimit të ndeshjeve; 14:00

KHF Vushtrria (SF)

KHF Vushtrria (SF)

Adresa:Vushtrri
Telefoni:+383(44) 307 514, +383(44) 502 465
E-maili:Bajram_vu@hotmail.com , edubovci@hotmail.com
Personi kontaktues:Emin Selaci, Enver Dubovci, Bajram Maxherra
Ngjyrat e klubit (fanellave):Kaltërt dhe Bardh
Ngjyrat rezervë:E portokalltë
Palestra ku i zhvillon ndeshjes:Jeton Terstena “Tota”
Palestra rezervë:“Minatori” - Mitrovicë
Dita kur i zhvillon ndeshjet:E shtunë
Ora e fillimit të ndeshjeve;18:00

KHF Istogu (SF)

KHF Istogu (SF)

Adresa:RR.Fadil Ferati , 31000 Istog
Telefoni:+383(45)42882/ +383(44)281349
E-maili:khf.istogu@hotmail.com
 Personi kontaktues:Marigona Ukaj
 Ngjyrat e klubit (fanellave):Bardh e zi
 Ngjyrat rezervë:Zi e bardh, (pink e bardh )
 Palestra ku i zhvillon ndeshjes:“Karagaqi” Pejë
 Palestra rezervë: Adem Jashari Klinë
 Dita kur i zhvillon ndeshjet:E Shtune
 Ora e fillimit të ndeshjeve;17.00

KHF Prishtina (SF)

KHF Prishtina (SF)

Adresa:Pallati I Rinis dhe Sporteve Prishtinë
Telefoni:+383(44)111106, +383(44)500772
E-maili: khfprishtina@outlook.com
Personi kontaktues: Valon Zariqi
Ngjyrat e klubit (fanellave): E bardh, e Kaltër
Ngjyrat rezervë: Bardh dhe Kaltër
Palestra ku i zhvillon ndeshjes: Pallati i Rinis dhe Sporteve Prishtinë
Palestra rezervë: Dilloni Benz, Univezi
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E shtunë, e diele
Ora e fillimit të ndeshjeve; Varësisht prej terminëve te lira ne pallat 

KHF Kastrioti (SF)

KHF Kastrioti (SF)

Adresa:Palestra “Bill Clinton” Ferizaj
Telefoni: +383(44)224201
E-maili: kastrioti_7khf@hotmail.com
Personi kontaktues:Skender Ramadani
Ngjyrat e klubit (fanellave):Kaltër  e bardh
Ngjyrat rezervë:
Palestra ku i zhvillon ndeshjes: Bill Clinton
Palestra rezervë: Bashkim Selishta Gjilan
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E shtunë
Ora e fillimit të ndeshjeve: 17:00

KHF Drita (SF)

KHF Drita (SF)

Adresa:Gjilan
Telefoni:+383(44) 
 E-maili:
Personi kontaktues: 
Ngjyrat e klubit (fanellave): E bardhë
Ngjyrat rezervë: E verdh e kaltë
Palestra ku i zhvillon ndeshjes: Bashkim Selishta
Palestra rezervë: Bill Clinton Ferizaj
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E shtune,  e diele
Ora e fillimit të ndeshjeve; 16:00

KHF Vëllaznimi (SF)

KHF Vëllaznimi (SF)

Adresa:Ymer Prizreni nr.6
Telefoni: +383(44) 246-944
E-maili:vellaznimifhc@gmail.com
Personi kontaktues:  Tomor Pozhgu
Ngjyrat e klubit (fanellave): Kuq e zi
Ngjyrat rezervë:  Zi e kuq
Palestra ku i zhvillon ndeshjes: “Shani Nushi “Gjakovë
Palestra rezervë:Junik 
Dita kur i zhvillon ndeshjet:E diele
Ora e fillimit të ndeshjeve;ora 12:00 dhe 15:00

KHF Samadrexha (SF)

KHF Samadrexha (SF)

Adresa:Samadrexhë
Telefoni: +383(44) 1272135
E-maili: ekremmerovci@gmail.com
Personi kontaktues:Bekim Sopjani
Ngjyrat e klubit (fanellave): E kaltert
Ngjyrat rezervë: E zezë
Palestra ku i zhvillon ndeshjes: Jeton Terrstena –TOTA- Vushtrri
Palestra rezervë:Minatori -Mitrovicë
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E shtunë
Ora e fillimit të ndeshjeve: 17:00

KHF Vjosa (SF)

KHF Vjosa (SF)

Adresa:Rr.Tahir Sinani  Nr-20
Telefoni:   +383(44)228- 436
E-maili: khvjosa@gmail.com
Personi kontaktues: Avni Duraku
Ngjyrat e klubit (fanellave):  Të  Portokallta  dhe të Gjelbërta
Ngjyrat rezervë: E Kuqe
Palestra ku i zhvillon ndeshjes: Bill Cllinton  Ferizaj
Palestra rezervë: Shtime
Dita kur i zhvillon ndeshjet: Të Shtunën
Ora e fillimit të ndeshjeve; 17:00

KH Jusuf Gervalla (SF)

KH Jusuf Gervalla (SF)

Adresa: Prapaqan - Deçan
Telefoni:+383(44) 178865; +383(44)415546
E-maili: musabeerisha@gmail.com
Personi kontaktues: Musa Berisha
Ngjyrat e klubit (fanellave):Te kaltrta
Ngjyrat rezervë:
Palestra ku i zhvillon ndeshjes:Shkolla Fillore Lidhja e Prizrenit Deçan
Ora e fillimit të ndeshjeve;

KHF KEK-u

KHF KEK-u
Emri i klubit: KH  KEK-u
Personi kontaktues:   Faruk Kurteshi      
Emaili: handball-kek-obiliq@hotmail.com, 
Telefoni zyrtar:  044/ 404 507
Ngjyrat e  klubit:   e gjelbërt
Ngjyra rezervë: 
Palestra: Palestra Sportive - Obiliq
Palestra rezerv: Prishtinë
Dita kur i zhvillon ndeshjet:   e diele ora 12:00

KH Samadrexha (SM)

KH Samadrexha (SM)

Adresa:Samadrexh-Vushtrri
Telefoni:044235246
E-maili:menton_007@hotmail.com ekremmerovci@gmail.com 
Personi kontaktues: 044235246, 044212735, 044400899
Ngjyrat e klubit (fanellave) :Gjelbert me te Bardhe
Ngjyrat rezervë:Bardhe me gjelbër,verdhe e zi,katërt e bardhe
Palestra ku i zhvillon ndeshjes:Vushtrri “Jetonton Terstena “  TOTA
Palestra rezervë: Mitrovicë “Minatori”
Dita kur i zhvillon ndeshjet:E shtune
Ora e fillimit të ndeshjeve :Ora 19:00

KH Zhegra (SM)

KH Zhegra (SM)

Adresa:Zheger
Telefoni: 044/132 288, 049-133-206
E-maili: bajramisufi@hotmail.com, mustafaliu@hotmail.com,
Personi kontaktues: Mustaf Aliu, Bajram Isufi
Ngjyrat e klubit (fanellave) : Kalter dhe bardh dhe kuq e bardh
Ngjyrat rezervë: Te verdha
Palestra ku i zhvillon ndeshjes: Bashkim Selishta- Petriti GJilan
Palestra rezervë: Bill Clinton Ferizaj
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E shtune e diele
Ora e fillimit të ndeshjeve : 17:00 dhe 19:00 

KH Deçan i(LPM)

KH Deçan i(LPM)
Emri i klubit:   KH DEÇANI
Personi kontaktues:  Muhamet Alaj    
E-maili: muhametalaj@jahoo.com  
Telefoni zyrtar:   044- 179 352
Ngjyrat e  klubit:   Kaltër – bardh, e kuçe
Palestra: Sh.F. Ismanil Qemaili Deçani
Palestra rezerve: Pejë
Dita kur i zhvillon ndeshjet:   E diele

KH KEK-u (LPM)

KH KEK-u (LPM)
Emri i klubit:   KH  KEK-u
Personi kontaktues: Samedin Morina       
Emaili:  kh_keku@outlook.com
Telefoni zyrtar:  044/ 404 507
Ngjyrat e  klubit: e bardhë
Ngjyra rezervë: 
Palestra:  SHF Pandeli Sotiri - Obiliq
Palestra rezerv:  
Dita kur i zhvillon ndeshjet: e diele ora 12:00

KH Lepenci (LPM)

KH Lepenci (LPM)
Emri i klubit: KH LEPENCI
Personi kontaktues:  Burhan Dogani
Emaili: idrizi1970@hotmail.com
Telefoni zyrtar: 044- 235 728
Ngjyrat e  klubit: Kuq e zi
Fusha e hapur: SHF “Emin Duraku” - Kaçanik  
Fusha rezerv: Fshati Biqec
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E diele  ora 11:00

KH Vjosa (LPM)

KH Vjosa (LPM)
Emri i klubit:   KH VJOSA- Shtime 
Personi kontaktues:  Naim Ferati      
Emaili:   Kiki-vip72@hotmail.com
Telefoni zyrtar: 044- 755 313
Ngjyrat e  klubit:   Kuqë e bardh
Palestra: Shtime 
Palestra rezerv:“Bill Klinton” - Ferizaj
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E shtunë , e diele

KHF Trepça (LPF)

KHF Trepça (LPF)
Skuadra: KH TREPÇA – Mitrovicë 
Personi kontaktues: Asllan Vitaku  
Emaili: asvitaku@hotmail.com
Telefoni zyrtar: 028/ 531 344, 044 147-241
Ngjyrat e  klubit (fanellat): gjelbër 
Ngjyra rezervë: të bardha 
Palestra ku i zhvillon ndeshjet:   “Minatori” - Mitrovicë   
Palestra rezervë:  “Jeton Tërstena – TOTA” Vushtrri
Dita kur i zhvillon ndeshjet: e shtunë e dielë 

KHF Deçani (LPF)

Emri i klubit:   KH DEÇANI
Personi kontaktues:  Muhamet Alaj    
E-maili: muhametalaj@jahoo.com  
Telefoni zyrtar:   044- 179 352
Ngjyrat e  klubit:   Kaltër – bardh, e kuçe
Fusha : palestrat në Pejë ose Gjakovë 
Palestra rezerve:  
Dita kur i zhvillon ndeshjet:   E diele

KHF Ferizaj

KHF Ferizaj

Klubi: KHF Ferizaj
Adresa: Palestra e Sporteve Bill Clinton
Telefoni:  +38344112267
Faxi:
E-mailikhf.ferizaj@gmail.com
Personi kontaktues: Xhavit Morina
Ngjyrat e klubit (fanelave): E zezë
Ngjyqtar rezervë: E verdhë
Palestra ku i zhvillon ndeshjët: Palestra “Bill Clinton” – Ferizaj
Palestra rezervë: “Bashkim Selishta” –Gjilan
Dita kur i zhvillon ndeshjet: E shtunë e diele
Ora e fillimit të ndeshjeve: 17:00

KHF Prizreni (LPF)

LIGA E PARË E FEMRAVE (LPF)
Emri i klubit:   KH  PRIZRENI
Personi kontaktues:   Haki Mejzini     
Emaili:hakimijezini@hotmail.com  
Telefoni zyrtar:  044/ 547 088
Ngjyrat e  klubit:   bardhë e zi
Ngjyra rezervë: 
Palestra:  Sezai Suroi - Prizren
Palestra rezervë: Gjakovë
Dita kur i zhvillon ndeshjet:   e diele ora 12:00

KHF Llapusha (LPF)

Emri i klubit:   KH LLAPUSHA
Personi kontaktues:  Nebih Toplana   
E-maili: nebih-toplana@hotmail.com
Telefoni zyrtar:   044/229 837
Ngjyrat e  klubit:  kaltërt – verdhë
Ngjyrat rezerv:
Fusha : SHMU Kajtaz Ramadani - Llapushë
Palestra rezerve: palestra në Malishevë
Dita kur i zhvillon ndeshjet:   E shtunë ora 11:00

KH Rahoveci

KH Rahoveci
Skuadra: KH Rahoveci
Personi kontaktues: Almir Kryeziu
Emaili: rahovecihandball@gmail.com
Telefoni zyrtar
Ngjyrat e  klubit (fanellave): e bardh
Ngjyra rezervë: e kaltr
Palestra: Mizair Isma- Rahovec
Palestra rezervë:  "Shani Nushi - Gjakovë
Dita kur i zhvillon ndeshjet: e shtune
Ora e zhvillimit:19:00 
 
Edicioni 2019/2020
BESA Famgas 41 : 28 Kastrioti
13.06.2020 | 20:00
P1 BESA Famgas 19 : 10 Kastrioti
Prishtina 23 : 31 Trepça
13.06.2020 | 17:00
P1 Prishtina 12 : 15 Trepça
Kastrioti 26 : 33 BESA Famgas
16.06.2020 | 19:00
P1 Kastrioti 9 : 14 BESA Famgas
Trepça 22 : 33 Prishtina
17.06.2020 | 17:00
P1 Trepça 13 : 15 Prishtina
BESA Famgas 38 : 26 Prishtina
20.06.2020 | 18:00
P1 BESA Famgas 24 : 13 Prishtina
Prishtina 25 : 29 BESA Famgas
23.06.2020 | 19:30
P1 Prishtina 10 : 15 BESA Famgas
Edicioni 2019/2020
Logo Ekipi L F B H +/- P
1 BESA Famgas 18 18 0 0 762 : 369 393 36
2 Prishtina 18 16 0 2 726 : 478 248 32
3 Trepça 18 12 2 4 564 : 511 53 26
4 Kastrioti 18 11 0 7 660 : 559 101 22
5 Vëllaznimi 18 10 0 8 577 : 576 1 20
6 Vushtrria 18 6 3 9 515 : 588 -73 15
7 Prizreni 18 5 1 12 531 : 659 -128 11
8 Drenica 18 5 0 13 552 : 620 -68 10
9 Llapi 18 4 0 14 519 : 657 -138 8
10 Drita 18 0 0 18 478 : 867 -389 0
Edicioni 2019/2020
Ferizaj 24 : 27 Vushtrria
13.06.2020 | 19:30
P1 Ferizaj 11 : 10 Vushtrria
Prishtina 12 : 43 Istogu
13.06.2020 | 14:30
P1 Prishtina 8 : 23 Istogu
Vushtrria 22 : 30 Ferizaj
17.06.2020 | 18:00
P1 Vushtrria 13 : 12 Ferizaj
Istogu 53 : 20 Prishtina
16.06.2020 | 17:00
P1 Istogu 31 : 5 Prishtina
Ferizaj 34 : 24 Istogu
20.06.2020 | 19:00
P1 Ferizaj 16 : 12 Istogu
Istogu 27 : 26 Ferizaj
23.06.2020 | 18:00
P1 Istogu 10 : 13 Ferizaj
Edicioni 2019/2020
Logo Ekipi L F B H +/- P
1 Istogu 13 11 0 2 431 : 269 162 22
2 Vushtrria 13 11 0 2 387 : 250 137 22
3 Prishtina 13 11 0 2 403 : 275 128 22
4 Ferizaj 13 11 0 2 457 : 338 119 22
5 Kastrioti 13 5 0 8 338 : 362 -24 10
6 Jusuf Gërvalla 13 4 2 7 287 : 351 -64 10
7 Shqiponja 13 4 0 9 334 : 366 -32 8
8 Samadrexha 13 3 1 9 296 : 397 -101 7
9 Vëllaznimi 13 3 1 9 333 : 438 -105 7
10 Drita 13 0 0 13 233 : 453 -220 0

Facebook