Albana Arifi e lumtur që nisi stërvitjet me Kosovën

Hendbollistet e përfaqësueses A dhe asaj U-20 po vazhdojnë punën në Prishtinë për t’u përgatitur sa më mirë për ndeshjet që i presin. Me vajzat tashmë është bashkuar Albana Arifi, lojtarja që ka arritur suksese të mëdha me grupmoshat e reja të Suedisë dhe që muajin e kaluar vendosi të paraqitet për Kosovën në të […]

Diskutime konstruktive në Kuvendin e Punës

Të mërkurën pasdite në Sheshin 21 në Prishtinë është mbajtur Kuvendi i rregullt i punës i Federatës së Hendbollit të Kosovës. Kuvendi zhvilloi punimet në frymë shumë pozitive dhe konstruktive. Prezent në Kuvend ishin 26 prej 39 delegatëve, ndërsa të gjitha pikat e rendit të ditës janë miratuar pa ndonjë vërejtje. Ndër të tjera janë […]