FHK-ja nënshkruan RINCK Konventën me EHF-në

Të mërkurën në ditën e dytë të punimeve të Kongresit të 14-të të rregullt të Federatës Evropiane të Hendbollit, në rend të ditës ishte edhe nënshkrimi i marrëveshjes shumë të rëndësishme në mes të Federatës tonë dhe EHF-së për instalimin e programit të licencimit dhe shkollimit të trajnerëve në nivel të Federatës Evropiane të Hendbollit, […]