Besa nis e para në Kupat Evropiane

Federata Evropiane e Hendbollit (EHF) të martën ka dhënë detaje të shumta për garat që do të zhvillohen në edicionin e ri në Kupën e EHF-së (EHF Cup) dhe në Kupën Sfiduese (Challenge Cup), që janë niveli i dytë dhe i tretë i garave evropiane të klubeve. Kosova në edicionin 2018\19 do të përfaqësohet me […]