Florian Tasholli, emër i ri te grupmoshat e reja të Kosovës

Florian Tasholli pritet t’i bashkohet ekipeve të grupmoshave të reja të Kombëtares së Kosovës në hendboll në të ardhmen e afërt. Shtatlarti Tasholli ka vizituar Federatën e Hendbollit të Kosovës dhe ka shprehur gatishmëri që të luajë për Kosovën në të ardhmen. Tani mbetet te trajnerët e grupmoshave të reja të vlerësojnë Tashollin dhe eventualisht […]