Fitore të thella të mysafirëve

Pas aktiviteteve të shumta ndërkombëtare, ndeshjeve të kombëtares A me Poloninë e Gjermaninë, miqësoret e kombëtares së femrave në Luksemburg dhe ngjarjes me shumë peshë, IHF Trophy që u mbajt në Prishtinë, këtë të mërkurë është rikthyer gara në…