Të rinjtë para ndeshjeve të rradhës

Këtë fundjavë zhvillohen ndeshjet e rradhës në Ligën e pionierëve dhe pioniereve. Garat për të rinjë janë me rëndësi shumë të madhe për hendbollin kosovar, që çdo herë e më shumë po e rrit nivelin. Liga e pionierëve po…