Ramadani: Një rast i shkëlqyeshëm

Në foto shihet Përzgjedhësi i Kombëtares sonë, Taip Ramadani.

Selektori i Kosovës, Taip Ramadani, është i kënaqur me fazën përgatitore para ndeshjeve në Itali. Ai i ka vlerësuar mundësi shumë të mirë miqësoret me Kuvajtin që luhen të dielen e të hënën në Rahovec. “Përgatitjet po na shkojnë mirë. Motivi në ekip është i lartë dhe djemtë po punojnë me përkushtim të madh. Kemi […]