Lëvizje të shumta në afatin kalimtar të dimrit

Prej 15 deri më 22 janar ishte i hapur afati kalimtar dimëror për hendbollistë dhe hendbolliste. Të drejtën e ndryshimit të skuadrës e kishin lojtarët dhe lojtaret që ishin pa kontrata dhe ata me fletëlëshim nga klubi. Dhe këtë të drejtë e kanë shfrytëzuar numër i konsiderueshëm i hendbollistëve dhe hendbollisteve. Te hendbollistet, janë katër […]