Punë e optimizëm te Kombëtarja në prag të kualifikimeve

Tri prej alove tona, Albina Rugova, Pashke Marku e Fitore Aliu dhe qendra Marigona Hajdari janë të kënaqura me punën në Kombëtare dhe atmosferën para ndeshjeve vendimtare që i luajmë prej të enjtes deri të dielën. “Na presin ndeshje të vështira por do të jemi gati. Vetëm me angazhim e përkushtim është i mundur suksesi”, […]