Taip Ramadani merr drejtimin e Australisë

Ish-përzgjedhësi i Kombëtares së Kosovës, Taip Ramadani, ka nisur punë të re në hendboll. Ramadani së fundi është emëruar përzgjedhës i Australisë. 49-vjeçari jeton në Australi dhe ka dhënë kontribut të madh për hendbollin në këtë vend.Ramadani vlerësohet lartë edhe për punën që e ka bërë te Kosova. Me profesionalizimin e tij ka bërë që […]