Bajçinca-Brestovci e Arifi në Konventën e gjyqtarëve evropianë

Drejtuesit e Shoqatës së Gjyqtarëve të Hendbollit të Kosovës po marrin pjesë në Konventën e drejtuesve të shoqatave nacionale të gjyqtarëve që po mbahet në Vjenë të Austrisë. Pjesë e Konventës të EHF-së janë Shqipe Bajçinca-Brestovci, kryetare e SHGJHK-së dhe Muhamet Arifi, sekretar i SHGJHK-së. Bajçinca-Brestovci dhe Arifi e kishin agjendën shumë të ngjeshur të […]