Në Prishtinë turneu final i Ligës së juniorëve

Të shtunën e të dielën në Prishtinë zhvillohet turneu final i Ligës së juniorëve të Kosovës në hendboll. Në FINAL4 paraqiten katër skuadrat më të mira nga pjesa e rregullt e kampionatit, përkatësisht dy të parat nga secilit grup. Gjysmëfinalja e parë zhvillohet në mes të Besa Famgasit dhe Llapit, të shtunën nga ora 16:00. […]