Kastrioti ndalet në Kupën Evropiane

Kastrioti i Ferizajt është ndalur në raundin e parë të Kupës Evropiane në hendboll. Ferizajasit e kanë humbur edhe ndeshjen e dytë ndaj Graçanicës, të luajtur të dielën në Bosnjë-Hercegovinë.Skuadra vendase fitoi me rezultatin 36:22. Ferizajasit kanë bërë përpjekje, por cilësia ishte në anën e skuadrës boshnjake. Në Kupën Evropiane paraqiten edhe Besa Famgas e […]

Vëzhguesit e procesmbajtësit njoftohen për mënyrën digjitale të mbajtës së të dhënave

Vëzhgues-kontrolluesit dhe procesmbajtësit e hendbollit janë njoftuar të dielën me mënyrën digjitale të mbajtës së procesit të ndeshjes dhe të dhënave të tjera. Prej fillimit të edicionit të ri të dhënat e ndeshjeve do të mbahen në mënyrë digjitale, ndërsa për këtë të dielën është mbajtur seminar në Prishtinë. Seminarin e ka organizuar Federata e […]

Seminari i trajnerëve, shumë i suksesshëm

Ka përfunduar seminari për trajnerë, që është vlerësuar shumë i suksesshëm. Seminarin e ka organizuar Shoqata e Trajnerëve të Hendbollit të Kosovës, ndërsa është mbajtur të shtunën e të dielën në Rahovec. Interesimi i trajnerëve kosovarë të hendbollit ishte i madh, ndërsa gjatë dy ditëve në teori dhe në praktikë janë shtjelluar tema me rëndësi […]