IHF Trophy javën tjetër, presidenti Saraçini flet për mediat

Federata e Hendbollit e Kosovës po i bën përgatitjet e fundit për garën e rëndësishme IHF Trophy për zonën e Evropës, që javën tjetër mbahet në Prishtinë. Do të garojnë hendbollistët e grupmoshave U20 dhe U18 të Kombëtareve të ndryshme evropiane. Për përgatitjet që po bëhen për IHF Trophy, për synimet e Kosovës dhe për […]

Përcaktohen Kombëtaret e IHF Trophy

Ka mbetur edhe një javë deri te fillimi i Kampionatit IHF Trophy për zonën evropiane. Kampionati për hendbollistët e grupmoshës U20 dhe U18 zhvillohet në Prishtinë prej 11 deri më 15 tetor. Federata Ndërkombëtare e Hendbollit (IHF) tashmë i ka përcaktuar Kombëtaret pjesëmarrëse. Këtë garë me rëndësi e organizojnë IHF-ja dhe Federata e Hendbollit e […]

IHF publishes participating teams

One week remains until the start of the IHF Trophy Championship for the European area. The championship for handball players in the u20 and u18 age groups takes place in Prishtina from October 11 to 15. The International Handball Federation (IHF) has already determined the participating National Teams. This important competition is organized by the IHF and […]