Saraçini: Çdo gjë gati për kampionatin e rëndësishëm, IHF Trophy

Presidenti i Federatës së Hendbollit të Kosovës, Eugen Saraçini ka thënë se çdo gjë është gati për kampionatin IHF Trophy për zonën evropiane, që javën tjetër mbahet në Prishtinë. Për të folur për këtë aktivitet me rëndësi dhe për ngjarjet tjera të këtij muaji, presidenti Saraçini të mërkurën ka mbajtur konferencë për shtyp në lokalet […]

Saraçini: Everything is ready for IHF Trophy

The president of the Kosovo Handball Federation, Eugen Saraçini, declared everything is ready for the IHF Trophy championship for the European zone, which will be held next week in Pristina. To talk about this important activity and other events of this month, President Saraçini held a press conference on Wednesday at the FHK premises. Saraçini emphasized […]