Grumbullohet Kombëtarja U19

Në ditët e fundit të dhjetorit do të grumbullohen hendbollistet e Kombëtares U19 të Kosovës. Ky do të jetë grumbullimi i dytë në kuadër të përgatitjeve dhe përzgjedhjes së ekipit për Kampionatin Evropian të vitit të ardhshëm. Kryetrajneri Granit Sahiti ka përfshirë në listë 21 lojtare. Ato prej 26 deri më 30 dhjetor do të […]