Një përzgjedhje e të rinjve luan dy ndeshje testuese në Slloveni

Një përzgjedhje e lojtarëve të rinj të Kosovës është mbledhur në Prishtinë në prag të pjesëmarrjes në një turne ndërkombëtar në Slloveni. Janë grumbulluar lojtarë të moshës prej 18 deri në 22 vjet, që vlerësohen me potencial për Kombëtaren e Kosovës në hendboll.Në Rogashka Slatina të Sllovenisë kjo përzgjedhje luan ndeshje kontrolluese me Kuvajtin dhe […]