U mbajt mbledhja e Komisionit për Regjistrim

Komisioni për Regjistrim i Federatës së Hendbollit të Kosovës, që për kryetar e ka Faruk Mujkën, ka mbajtur mbledhjen e radhës. Ky komision ka shqyrtuar kërkesat e bëra gjatë afatit të rregullt kalimtar të verës. Janë aprovuar shumica e kërkesave të bëra për ndryshim të skuadrës.Ndërkohë për lojtarët dhe klubet që nuk i kanë plotësuar […]

Përfaqësuesit e FHK-së takohen me kryeshefen e Pallatit të Rinisë

Përfaqësuesit e Federatës së Hendbollit të Kosovës, sekretari i përgjithshëm Izet Gjinovci dhe anëtari i bordit, Edi Kolgeci, të premten u pritën në takim nga kryeshefja e Pallatit të Rinisë, Mrika Gashi Macula.Në takim u diskutua lidhur me aktivitetet e radhës që FHK-ja dhe klubet e hendbollit i zhvillojnë në Pallatin e Rinisë në kryeqytet.Drejtuesit […]