• Version
  • Download 38
  • File Size 726.55 KB
  • File Count 1
  • Create Date 27.01.2021
  • Last Updated 17.02.2021

Rregullore mbi regjistrimin e klubeve, lojtarëve, statusi dhe transferi i tyre