Match details

14 Dhjetor 2021
20:00
KH Drenica (u18)
H H H H H
15
15 29
KH Prishtina (u18)
H H H H F
29
7-11
Full Time
Match details
KH Drenica (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Armend Xhota 0 0 1 0 0
Bekim Delija 0 0 0 0 0
Fatlind Zariqi 1 0 0 0 0
Mendim Xhota 11 0 1 0 0
Perparim Gjato 0 0 0 0 0
Beqir Delija 0 0 0 0 0
Bledion Zariqi 1 0 0 0 0
Dren Morina 0 0 0 0 0
Edon Kukaj 1 0 0 0 0
Elsat Delija 1 0 0 0 0
Lorian Zogaj 0 0 0 0 0
KH Prishtina (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Erion Bajrami 0 0 0 0 0
Benjamin Shala 3 0 0 0 0
Enes Hamza 2 0 1 0 0
Eris Canolli 1 0 0 0 0
Leonit Zenjullahu 0 0 0 0 0
Lis Xhemajli 0 0 0 0 0
Lisi Bajramaj 3 0 0 0 0
Lum Latifi 0 0 0 0 0
Lum Xhemajli 5 0 1 0 0
Ruhan Hyseni 4 0 0 0 0
Jon Aliu 9 0 0 0 0
Head to Head
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2021 17:30
Prishtina
26
26 23
Drenica
23
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2020-2021 Faza grupore
21 Shkurt 2021 15:30
Prishtina
36
36 20
Drenica
20
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2020-2021 Faza grupore
29 Nëntor 2020 17:30
Drenica
22
22 31
Prishtina
31