Match details

12 Shkurt 2022
12:30
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
H H H H B
9
9 38
KHF Prishtina (u18)
F F F H F
38
3-17
Full Time
Match details
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Armanda Lulaj 0 0 0 0 0
Era Shala 0 0 0 0 0
Liburna Gashi 0 0 0 0 0
Elbonita Shala 0 0 0 0 0
Klaresa Tolaj 0 0 0 0 0
Learta Gashi 6 0 0 0 0
Shpresarta Shala 2 0 0 0 0
Blerta Shala 0 0 0 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Aurora Shala 0 0 0 0 0
KHF Prishtina (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Diarta Shala 9 0 0 0 0
Learta Kurteshi 0 0 0 0 0
Natyrë Arifi 0 0 0 0 0
Viola Imeri 0 0 0 0 0
Klea Ajvazi 2 1 2 0 0
Elona Hyseni 7 0 0 0 0
Dineta Ahmeti 0 0 0 0 0
Ermira Berisha 6 0 0 0 0
Arona Krasniqi 6 1 1 0 0
Enea Ajvazi 0 1 0 0 0
Elsa Kongjelli 7 0 0 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Shqiponja Imeri 0 0 0 0 0
Albina Pllana 0 0 0 0 0
Head to Head
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 18 Shtator 2021 12:30
Prishtina
42
42 2
Jusuf Gërvalla
2
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
27 Shkurt 2021 14:30
Prishtina
44
44 13
Jusuf Gërvalla
13
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
24 Tetor 2020 11:30
Jusuf Gërvalla
14
14 40
Prishtina
40