Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Match details

2 Prill 2022
12:30
KHF Prishtina (u18)
F F F F F
0
0 10
KHF Drita (u18)
H H H H H
10
Full Time
Head to Head
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Nëntor 2021 16:00
Drita
7
7 49
Prishtina
49
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
10 Prill 2021 14:00
Drita
1
1 33
Prishtina
33
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
5 Dhjetor 2020 12:00
Prishtina
30
30 11
Drita
11