Match details

6 Prill 2022
13:00
KHF Shqiponja (u18)
F F F F F
24
24 25
KHF Prishtina (u18)
F F F F H
25
13-13
Full Time
Match details
KHF Shqiponja (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Diola Maloku 0 0 0 0 0
Arlinda Isufi 0 0 0 0 0
Blendona Lokaj 0 0 0 0 0
Elira Sadiku 0 0 0 0 0
Rona Konaj 0 0 0 0 0
Aurora Lokaj 10 1 0 0 0
Aurora Sadiku 0 0 0 0 0
Medina Musa 3 0 0 0 0
Verona Hasanaj 0 0 0 0 0
Eriona Sadrija 3 1 0 0 0
Melisa Sefa 0 0 0 0 0
Orgesa Gola 4 0 2 0 0
Elda Varaki 4 0 1 0 0
Jonesa Bajrami 0 0 0 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Belinda Syla 0 0 0 0 0
KHF Prishtina (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Diarta Shala 4 0 0 0 0
Erza Aliu 0 0 0 0 0
Learta Kurteshi 0 0 0 0 0
Natyrë Arifi 0 0 0 0 0
Viola Imeri 0 0 0 0 0
Klea Ajvazi 3 0 0 0 0
Elona Hyseni 4 0 0 0 0
Renea Kelani 0 0 1 0 0
Dineta Ahmeti 0 0 0 0 0
Pranvera Imeri 0 0 0 0 0
Ermira Berisha 9 0 1 0 0
Arona Krasniqi 5 1 2 0 0
Enea Ajvazi 0 0 0 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Shqiponja Imeri 0 0 0 0 0
Albina Pllana 0 0 0 0 0
Head to Head
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 13 Nëntor 2021 14:00
Prishtina
32
32 23
Shqiponja
23
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
3 Mars 2021 16:00
Prishtina
45
45 15
Shqiponja
15
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
10 Tetor 2020 13:10
Shqiponja
13
13 23
Prishtina
23