Match details

12 Mars 2022
15:00
KHF Vushtrria (u18)
F H F H F
16
16 20
KHF Prishtina (u18)
F F H F F
20
7-13
Full Time
Match details
KHF Vushtrria (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Halime Beqiri 1 0 1 0 0
Lumturie Beqiri 0 0 0 0 0
Agnesa Hysa 11 0 2 0 0
Anisa Rashica 0 0 0 0 0
Diana Dervishi 2 0 1 0 0
Elsa Maxhuni 0 0 0 0 0
Elsa Rashica 0 0 0 0 0
Lena Abdullahu 0 0 0 0 0
Medina Mehmeti 0 0 0 0 0
Olta Cecelia 2 1 1 0 0
Rrezarta Mehmeti 0 0 0 0 0
Tringa Mehmeti 0 0 1 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Albulena Caka 0 0 0 0 0
KHF Prishtina (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Diarta Shala 1 0 1 0 0
Erza Aliu 0 0 0 0 0
Learta Kurteshi 0 0 0 0 0
Natyrë Arifi 0 0 0 0 0
Viola Imeri 0 0 0 0 0
Klea Ajvazi 2 0 2 0 0
Elona Hyseni 4 0 0 0 0
Pranvera Imeri 0 0 0 0 0
Ermira Berisha 2 0 0 0 0
Arona Krasniqi 4 1 0 0 0
Enea Ajvazi 0 0 0 0 0
Elsa Kongjelli 6 1 2 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Albina Pllana 0 0 0 0 0
Head to Head
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Tetor 2021 18:00
Prishtina
21
21 20
Vushtrria
20
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
24 Prill 2021 15:00
Vushtrria
22
22 25
Prishtina
25
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
13 Dhjetor 2020 13:30
Prishtina
34
34 19
Vushtrria
19