Match details

12 Tetor 2022
18:00
Montenegro
H H F H F
29
29 20
Kosova
F H H F H
20
15-9; 14-11
Full Time
Match details
Montenegro
Kosova
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Flamur Gërbeshi 0 0 0 0 0
Haris Berisha 0 0 0 0 0
Liridon Zena 0 0 0 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Kastriot Jupa 3 0 0 0 0
Drenit Tahirukaj 4 0 0 0 0
Arbios Mushkolaj 0 0 0 0 0
Luigj Quni 2 1 0 0 0
Festim Mustafa 0 0 0 0 0
Drilon Tahirukaj 5 1 0 0 0
Lulzim Shabani 0 0 0 0 0
Jon Muqolli 0 0 0 0 0
Leonard Gegaj 4 0 0 0 0
Rron Ramadani 0 0 0 0 0
Atdhe Basholli 0 0 0 0 0
Egzon Gjuka 2 0 1 0 0
Matej Taçi 0 0 1 0 0
Head to Head
Men's EHF Euro - 2022 Phase 2
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 28 Prill 2021 19:30
Kosova
22
22 27
Montenegro
27
Men's EHF Euro - 2022 Phase 2
4 Tetor 2020 20:30
Montenegro
32
32 25
Kosova
25