Kryetrajneri Javier Cabanas: Kemi qenë mirë në mbrojtje

Mendoj se nuk kemi qenë të mirë në fazën e sulmit. Kemi pasur shumë probleme ta sulmojmë mbrojtjen 6:0 të Suedisë. Dhe kur ne nuk kemi shënuar gol ose kur e kemi humbur topin, ata e kishin kundërsulmin shumë të mirë. Shumë gola të shënuar të Suedisë kanë qenë nga kundërsulmi.

Sipas mendimit tim, ne kemi qenë mirë në mbrojtje por jo edhe në sulm. Në pjesën e dytë ne kemi humbur shumë topa dhe ky ka qenë problemi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Federata e Hendbollit e Kosovës

House of Sport

Kati II nr. 15
Agim Ramadani nr.253
10000 Prishtina
Kosova

Tel: +383 38 248 759

Për ne

Garat

Përfaqësueset

Shoqatat

© Copyright - Kosova Handball Federation

Made in Kosova