Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Më 7 prill Kuvendi i Punës i Federatës së Hendbollit

Kuvendi i Rregullt i Punës i Federatës së Hendbollit të Kosovës do të mbahet më 7 prill. Kuvendi i Punës mbahet në Prishtinë.
Presidenti i Federatës së Hendbollit të Kosovës, Eugen Saraçini të mërkurën ka dërguar ftesën për kuvend te klubet dhe shoqatat e hendbollit.
Në Kuvend do të diskutohen dhe pritet të miratohen raporte të ndryshme për punën njëvjeçare të FHK-së.

Lajme tjera