Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ndërroi jetë Murat Kastrati, aktivist shumëvjeçar i Besës së Pejës

Ka ndërruar jetë Murat Kastrati, aktivist shumëvjeçar i klubit të hendbollit Besa nga Peja.
Kontributi i të ndjerit Kastrati për mbarëvajtjen e punëve te klubi me nam nga Peja është çmuar dhe do të çmohet gjithnjë.
Federata e Hendbollit e Kosovës i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes së nderuar Kastrati dhe komunitetit të hendbollit në Pejë.

Lajme tjera