Përfaqësuesja e femrave – u17

Lajmet e fundit

Kombëtarja U17 e Kosovës në hendboll (femrat) ka luajtur të shtunën ndeshjen e parë në …

Kombëtarja U17 (femrat) është vendosur të premten në Itali, ku prej nesër zhvillohet kampionati evropian, …

Kombëtarja U17 e Kosovës në hendboll (femrat) është në fazën finale të përgatitjeve për kampionatin …

Hendbollistet e Kombëtares U17 fillojnë nesër përgatitjet për kampionatin evropian, Divizioni B, që gjatë muajit …

Në kuadër të “Raiffeisen Kampi Veror 2019”, përgatitjet i fillojnë Kombëtaret U19 dhe U17 të …

W17 European Championship: 2019, Lignano

Faza grupore
3 Gusht 2019 - 14:00
Czech Republic
39
18
Kosova
4 Gusht 2019 - 14:00
Kosova
17
41
Turkey
5 Gusht 2019 - 16:00
Kosova
18
25
Israel
8 Gusht 2019 - 14:00
Iceland
27
19
Kosova
Vendi 9-10
10 Gusht 2019 - 11:00
Kosova
28
35
Azerbaijan
Përfaqësuesja

W17 European Championship: 2017, Shkup

Faza grupore
31 Korrik 2017 - 19:00
Iceland
25
26
Kosova
1 Gusht 2017 - 19:00
Kosova
22
35
Slovenia
2 Gusht 2017 - 13:00
Israel
29
26
Kosova
4 Gusht 2017 - 17:00
Bulgaria
41
30
Kosova
6 Gusht 2017 - 13:00
Faroe Islands
38
31
Kosova
Përfaqësuesja