Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ndeshjet Ndërkombëtare

Përfaqësuesja e Kosovës (Femrat)

Rezultatet
12 Prill 2023 - 20:15 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Kosova
20
32
Poland
6 Prill 2023 - 17:45 Hala Sportowo-Widowiskowo-Wystawiennicza
Poland
36
22
Kosova
5 Nëntor 2022 - 19:30 Palestra e Qytetit Istog
Kosova
28
29
Faroe Islands
3 Nëntor 2022 - 19:30 Palestra e Qytetit Istog
Faroe Islands
24
27
Kosova
30 Tetor 2022 - 00:00
Kosova
24
25
Greece (W)
29 Tetor 2022 - 18:00
Greece (W)
30
26
Kosova
5 Qershor 2021 - 19:30 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Portugal
30
17
Kosova
4 Qershor 2021 - 19:30 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Luxembourg
27
33
Kosova
3 Qershor 2021 - 19:30 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Kosova
30
21
Cyprus
20 Mars 2021 - 18:00 BSFZ Südstad
Italy
24
22
Kosova
19 Mars 2021 - 18:10 BSFZ Südstad
Kosova
20
26
Austria
25 Nëntor 2019 - 12:00 Suleyman Evcilmen Spor Salonu
Kosova
27
30
North Macedonia
24 Nëntor 2019 - 18:00 Suleyman Evcilmen Spor Salonu
Kosova
28
34
Turkey
23 Nëntor 2019 - 12:00 Suleyman Evcilmen Spor Salonu
Kosova
32
23
Turkey B
23 Nëntor 2019 - 09:30 Suleyman Evcilmen Spor Salonu
Kosova
31
26
Italy
29 Shtator 2019 - 20:00
Kosova
15
34
Germany
26 Shtator 2019 - 18:00
Slovenia
32
23
Kosova
2 Dhjetor 2018 - 18:00
Slovakia
40
15
Kosova
1 Dhjetor 2018 - 15:30
Ukraine
44
19
Kosova
30 Nëntor 2018 - 15:30
Kosova
25
28
Israel
2 Qershor 2018 - 15:00
Netherlands
42
16
Kosova
30 Maj 2018 - 18:00
Kosova
15
37
Hungary
23 Mars 2018 - 15:00
Belarus
41
18
Kosova
21 Mars 2018 - 18:00
Kosova
22
31
Belarus
1 Tetor 2017 - 20:00
Kosova
12
40
Netherlands
27 Shtator 2017 - 18:00
Hungary
37
12
Kosova
11 Qershor 2017 - 17:00
Israel
25
32
Kosova
10 Qershor 2017 - 18:00
Kosova
30
19
Georgia
4 Dhjetor 2016 - 12:00
Kosova
13
31
Belarus
3 Dhjetor 2016 - 13:00
Turkey
36
17
Kosova
2 Dhjetor 2016 - 19:00
Switzerland
36
21
Kosova
13 Qershor 2015 - 16:00
Israel
24
21
Kosova
12 Qershor 2015 - 19:00
Kosova
19
27
Finland
Përfaqësuesit