Përfaqësuesja e meshkujve – u19

Lajmet e fundit

Kombëtarja U19 e Kosovës në hendboll (djemtë) e ka luajtur të shtunën ndeshjen e fundit …

Loja e Kosovës U19 sa shkon e përmirësohet në Kampionatin Evropian të Divizionit B që …

Kombëtarja U19 e Kosovës në hendboll ka fituar pjesën e parë të ndeshjes ndaj Holandës. …

Kosova U19 e ka nisur me humbje Kampionatin Evropian të Divizionit B që po mbahet …

Pas Kombëtares U19 dhe U17 te vajzat, në Kampionat Evropian do të paraqitet edhe Kombëtarja …

M19 EHF Championship: Riga 2021

Faza grupore
16 Gusht 2021 - 16:00
Netherlands
30
31
Montenegro
16 Gusht 2021 - 18:00
Turkey
32
24
Kosova
17 Gusht 2021 - 16:00
Kosova
22
36
Netherlands
17 Gusht 2021 - 18:00
Montenegro
29
25
Turkey
19 Gusht 2021 - 16:00
Montenegro
30
26
Kosova
19 Gusht 2021 - 18:00
Netherlands
36
29
Turkey
Vendi 5-8
21 Gusht 2021 - 14:00
Luxembourg
38
20
Kosova
Tabela
# Team P W D L + Pts
1 3 3 0 0 90 6
2 3 2 0 1 102 4
3 3 1 0 2 86 2
4 3 0 0 3 72 0
Përfaqësuesja

M19 European Open: Gothenburg 2015

Faza grupore
29 Qershor 2015 - 12:30
Romania
26
18
Kosova
29 Qershor 2015 - 20:30
Kosova
13
39
Sweden
30 Qershor 2015 - 13:30
Estonia
25
19
Kosova
1 Korrik 2015 - 09:00
Kosova
20
30
Czech Republic
1 Korrik 2015 - 16:00
Finland
35
26
Kosova
2 Korrik 2015 - 10:30
Austria
35
18
Kosova
Vendi 15/16
3 Korrik 2015 - 11:00
Kosova
28
31
Georgia
Përfaqësuesja