Përfundoi edhe afati i fundit kalimtar

Afati shtesë kalimtar për hendbollist dhe hendbolliste me fleteleshime te klubeve ka përfunduar me 15 tetor konformë Rregullores mbi regjistrimin e klubeve, lojtarëve, statusi dhe transferimi i tyre.

Me datën 15 tetor FHK-ja i ka dërguar EHF-it listën zyrtare te lojtarëve te cilët kanë kontrata të vlefshme me klube.

Në FHK ka arritë vetëm një kerkesë me datën 11 tetor për ndrrimin e klubit për arsye se klubi nuk i ka plotesuar kushtet dhe kryesia nuk po ju pergjigjet ne kërkesën e tij, dhe tani kerkesa ju është drejtuar Komisionit për arbitrazh të FHK-së të vendos mbi rastin ne fjal.

Lajme tjera