Elsat Delija

Ekipi KH Drenica (u16)
Shtetësia
Ditëlindja 04.09.2009
Mosha 12
Total Stats
Tournament Stage Team N G KV 2" KK
Superliga e Meshkujve -2021-2022 - Faza grupore
Drenica
1 0 0 0 0
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 - Faza grupore
Drenica
13 10 0 3 0
Totals 14 10 0 3 0
Statistikat individuale
KH Drenica (u18)
Data v G YC 2min RC BC
30 Nëntor -0001
Zhegra
0 0 0 0 0
23 Shtator 2021
Kastrioti
0 0 0 0 0
3 Tetor 2021
Llapi
0 0 0 0 0
9 Tetor 2021
Trepça
1 0 0 0 0
15 Tetor 2021
Prishtina
7 0 2 0 0
23 Tetor 2021
Rahoveci
0 0 1 0 0
26 Tetor 2021
Deçani
1 0 0 0 0
11 Nëntor 2021
Besa Famgas
0 0 0 0 0
20 Nëntor 2021
Kastrioti
0 0 0 0 0
27 Nëntor 2021
Zhegra
0 0 0 0 0
5 Dhjetor 2021
Llapi
0 0 0 0 0
11 Dhjetor 2021
Trepça
0 0 0 0 0
14 Dhjetor 2021
Prishtina
1 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
KH Drenica
Data v G YC 2min RC BC
13 Nëntor 2021
Vëllaznimi
0 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
Played Games
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
13 Nëntor 2021 17:30
Vëllaznimi
70
70 18
Drenica
18
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
23 Shtator 2021 17:00
Drenica
16
16 31
Kastrioti
31
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Zhegra
25
25 15
Drenica
15
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
3 Tetor 2021 15:00
Drenica
20
20 25
Llapi
25
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 9 Tetor 2021 17:00
Drenica
19
19 22
Trepça
22
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2021 17:30
Prishtina
26
26 23
Drenica
23
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 23 Tetor 2021 17:30
Drenica
15
15 30
Rahoveci
30
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 26 Tetor 2021 17:00
Deçani
27
27 22
Drenica
22
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 11 Nëntor 2021 17:30
Drenica
8
8 31
Besa Famgas
31
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 20 Nëntor 2021 17:00
Kastrioti
30
30 12
Drenica
12
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Bashkim Selishta | 27 Nëntor 2021 17:30
Drenica
13
13 53
Zhegra
53
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 5 Dhjetor 2021 16:00
Llapi
41
41 12
Drenica
12
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Minatori | 11 Dhjetor 2021 16:00
Trepça
46
46 13
Drenica
13
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Dhjetor 2021 20:00
Drenica
15
15 29
Prishtina
29