Iva Stojkovska

Ekipi KHF Ferizaj
Shtetësia
Ditëlindja 23.01.1991
Mosha 31
Total Stats
Tournament Stage Team N G KV 2" KK
Superliga e Femrave - 2021-2022 - Faza grupore
Ferizaj
16 24 0 1 0
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 - Eliminatore
Ferizaj
3 0 0 0 0
Superliga e Femrave - 2021-2022 - PLAY-OFF
Ferizaj
4 2 2 0 0
Totals 23 26 2 1 0
Statistikat individuale
KHF Ferizaj
Data v G YC 2min RC BC
25 Shtator 2021
Jusuf Gërvalla
0 0 0 0 0
2 Tetor 2021
Istogu
0 0 0 0 0
16 Tetor 2021
Vjosa
2 0 0 0 0
31 Tetor 2021
Samadrexha
1 0 0 0 0
3 Nëntor 2021
Vushtrria
2 0 1 0 0
6 Nëntor 2021
Kastrioti
0 0 0 0 0
21 Nëntor 2021
Prishtina
3 0 0 0 0
27 Nëntor 2021
Shqiponja
6 0 0 0 0
20 Shkurt 2022
Jusuf Gërvalla
5 0 0 0 0
26 Shkurt 2022
Istogu
1 0 0 0 0
12 Mars 2022
Vjosa
1 0 0 0 0
19 Mars 2022
Vushtrria
0 0 0 0 0
26 Mars 2022
Samadrexha
0 0 0 0 0
30 Mars 2022
Jusuf Gërvalla
0 0 0 0 0
2 Prill 2022
Kastrioti
0 0 0 0 0
9 Prill 2022
Prishtina
2 0 0 0 0
16 Prill 2022
Shqiponja
1 0 0 0 0
21 Prill 2022
Prishtina
1 0 0 0 0
23 Prill 2022
Prishtina
1 1 0 0 0
27 Prill 2022
Prishtina
0 0 0 0 0
30 Prill 2022
Istogu
0 1 0 0 0
14 Maj 2022
Vushtrria
0 0 0 0 0
15 Maj 2022
Istogu
0 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
Played Games
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
25 Shtator 2021 17:00
Jusuf Gërvalla
23
23 33
Ferizaj
33
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
2 Tetor 2021 19:00
Ferizaj
28
28 37
Istogu
37
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
16 Tetor 2021 13:30
Ferizaj
38
38 24
Vjosa
24
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Jeton Terstena "TOTA" | 3 Nëntor 2021 18:00
Vushtrria
34
34 29
Ferizaj
29
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 31 Tetor 2021 16:00
Ferizaj
45
45 36
Samadrexha
36
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 6 Nëntor 2021 16:00
Kastrioti
30
30 34
Ferizaj
34
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Nëntor 2021 18:30
Prishtina
34
34 27
Ferizaj
27
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 27 Nëntor 2021 17:00
Ferizaj
38
38 33
Shqiponja
33
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 20 Shkurt 2022 14:30
Ferizaj
40
40 32
Jusuf Gërvalla
32
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 26 Shkurt 2022 16:00
Istogu
32
32 31
Ferizaj
31
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 12 Mars 2022 18:30
Vjosa
14
14 33
Ferizaj
33
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 19 Mars 2022 18:00
Ferizaj
42
42 32
Vushtrria
32
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 26 Mars 2022 17:30
Samadrexha
20
20 28
Ferizaj
28
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 2 Prill 2022 17:00
Ferizaj
42
42 24
Kastrioti
24
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 9 Prill 2022 17:30
Ferizaj
37
37 23
Prishtina
23
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 16 Prill 2022 14:00
Shqiponja
34
34 48
Ferizaj
48
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 Eliminatore
Bill Clinton | 30 Mars 2022 16:30
Ferizaj
43
43 24
Jusuf Gërvalla
24
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Prill 2022 18:00
Prishtina
39
39 32
Ferizaj
32
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 PLAY-OFF
Bill Clinton | 23 Prill 2022 17:30
Ferizaj
33
33 28
Prishtina
28
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 27 Prill 2022 20:30
Prishtina
29
29 30
Ferizaj
30
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave - 2021-2022 PLAY-OFF
Palestra e Qytetit Istog | 30 Prill 2022 20:30
Istogu
32
32 31
Ferizaj
31
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 Eliminatore
Bill Clinton | 14 Maj 2022 16:00
Vushtrria
27
27 31
Ferizaj
31
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 Eliminatore
Bill Clinton | 15 Maj 2022 20:00
Istogu
34
34 29
Ferizaj
29