Më 15 janar hapet afati kalimtar dimëror

Të mërkurën hapet afati kalimtar dimëror në hendbollin kosovar. Në afatin kalimtar dimëror, që është prej 15 deri më 22 janar, mund të ndryshojnë ekipin lojtarët që janë pa kontrata apo ata që kanë fletëlëshimin e klubit konform…

Mbyllet afati kalimtar dimëror

Të martën ka përfunduar afati kalimtar dimëror në hendbollin kosovar. Janë paraqitur kërkesa të konsiderueshme për ndërrim të skuadrave. Në konkurrencë të hendbollistëve janë bërë 21 kërkesa, kurse te hendbollistet janë bërë 16 kërkesa. Gjithsej katër kërkesa janë për…

Të martën nis afati kalimtar

Mini-afati kalimtar dimëror për hendbollistë fillon të martën (nesër) dhe zgjatë deri më 22 janar. Është Bordi i Federatës së Hendbollit të Kosovës që në mbledhjen e fundit të mbajtur më 10 janar vendosi që afati për kalim në…

Afat shumë i pasur kalimtar

Se edicioni i ardhshëm i garave në hendbollin kosovar pritet të jetë interesant dëshmon fakti që shumë klube janë riorganizuar apo kanë premtuar se do të bëjnë një gjë të tillë. Edhe afati i rregullt kalimtar i hendbollistëve, që…

Hapet afati kalimtar

Të shtunën (sot) është hapur afati kalimtar veror në hendbollin kosovar. Skudrat dhe hendbollistët kanë kohë që deri më 22 korrik të bëjnë lëvizje për edicionin e ri. Pritet të jetë një afat i pasur me lëvizje të hendbollistëve…