Thirrje për hendbollistët në diasporë

Federata e Hendbollit e Kosovës mbetet e përkushtuar për ngritje të nivelit të gjithmbarshëm. Prej prioriteteve të FHK-së është organizimi sa më i mirë dhe ngritja e vazhdueshme e cilësisë në ekipet kombëtare të grupmoshave të reja. Ekipet kombëtare…

Shtyhen ndeshjet e Kombëtareve të reja

Gjatë verës Kombëtaret U20 dhe U18 të Kosovës në hendboll (meshkujt) është dashur të paraqiten në kampionat evropian, Divizioni B. Kombëtarja U20 është dashur të garojë në Letoni, ndërsa Kombëtarja U18 në Mal të Zi. Por këto kampionate janë…

Sukses historik i kombëtares U20

Kombëtarja U20 e Kosovës në hendboll ka arritur sukses historik të dielen. Kombëtarja e grupmoshës së juniorëve e ka fituar garën me rëndësi IHF Trophy për Evropë dhe kështu ka hapur rrugën për të siguruar pjesëmarrje historike në kampionatin…