Qyteti Prishtina
Shteti
Palestra Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Ndeshjet e ardhshme
2021 Women's Handball World Championship Qualifications
BSFZ Südstad | 20.03.2021 12:00
Kosova
-
- -
Austria
-
2021 Women's Handball World Championship Qualifications
BSFZ Südstad | 21.03.2021 12:00
Italy
-
- -
Kosova
-
Ndeshjet e përfunduara
Pa ndeshje
Renditja
Pa renditje
Statusi
Pa informatë