Trepça në Izrael

Trepça kthehet në skenën evropiane pas disa vitesh dhe e pret një udhëtim jo i lehtë. Trepça në raundin e parë të Kupës Evropiane takohet me Holon Yuvalim, skuadrën nga Izraeli.
Ndeshja e parë luhet në Mitrovicë, më 11 apo 12 shtator, ndërsa e kthimit në Izrael, një javë më vonë.

Lajme tjera