FHK nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fakultetin e Edukimit Sportiv

Federata e Hendbollit e Kosovës në kuadër të shkollimit të kuadrove profesionale të trajnerëve të Hendbollit, sipas programit të Federatës Evropiane të Hendbollit (Rinck Convents), ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportiv në Prishtinë që te bëjnë instalimin e këtij programi edhe në Kosovë. Në emër të FHK-së marrëveshjen e bashkëpunimit […]

Edhe një talente nga Gjermania dëshiron fanellën e Kombëtares

Kosova ka një mori sportistesh që luajnë në ligat e ndryshme evropiane. Ndër to është dhe hendbollistja e talentuar Doruntina Sylejmani, e cila luan për ekipin gjerman HSG Vfr Eintracht. Ajo ka vizituar Federatën e Hendbollit të Kosovës dhe është pritur nga sekretari i përgjithshëm, Izet Gjinovci. Doruntina është e lindur në vitin 1999, e […]