Aktet normative

Icon

Statuti i FHK-së

Icon

Rregullorja mbi punën e Komisionit të Arbitrazhit të FHK-së

Icon

Rregullore mbi regjistrimin e klubeve, lojtarëve, statusi dhe transferi i tyre

Icon

Rregullore mbi punën e Komisionit për Mirënjohje, Shpërlbime dhe Dekorata dhe Kriteret për Zgjedhjen e Sportistve më të Mirë të Vitit

Icon

Rregullore e punës së Këshillit Mbikëqyrës

Icon

Rregullore e Punës së Bordit të FHK-së

Icon

Rregullore disiplinore e FHK-së

Icon

Rregullat e Lojës

Icon

Rregullorja e punës e këshillit të garave të FHK-së

Icon

Propozicionet e Kupës së Republikës së Kosovës edicioni 2020/21

Icon

Propozicionet e garave per grupmoshat e reja edicioni 2020/21

Icon

Propozicionet e garave per edicionin 2020/21

Icon

Organizimi i garave të hendbollit të Kosovës

Icon

FHK Udhëzues për masat parandaluese COVID-19

  Federata e Hendbollit e Kosovës

  House of Sport

  Kati II nr. 15
  Agim Ramadani nr.253
  10000 Prishtina
  Kosova

  Tel: +383 38 248 759

  Për ne

  Garat

  Përfaqësueset

  Shoqatat

  © Copyright - Kosova Handball Federation

  Made in Kosova