Dokumentet

Buletini

Icon

Buletini 45:2020-21

Icon

Buletini 44:2020-21

Icon

Buletini 43:2020-21

Icon

Buletini 42:2020-21

Icon

Buletini 41:2020-21

Icon

Buletini 40:2020-21

Icon

Buletini 39:2020-21

Icon

Buletini 38: 2020-21

Icon

Buletini 37: 2020-21

Icon

Buletini 36: 2020-21

Formularet

Icon

Formulari 9.1

Icon

Formulari 9

Icon

Formulari 8

Icon

Formulari 7

Icon

Formulari 6

Icon

Formulari 5.2

Icon

Formulari 5.1

Icon

Formulari 5

Icon

Formulari 4

Icon

Formulari 3.2

Aktet normative

Icon

Statuti i FHK-së

Icon

Rregullorja mbi punën e Komisionit të Arbitrazhit të FHK-së

Icon

Rregullore mbi regjistrimin e klubeve, lojtarëve, statusi dhe transferi i tyre

Icon

Rregullore mbi punën e Komisionit për Mirënjohje, Shpërlbime dhe Dekorata dhe Kriteret për Zgjedhjen e Sportistve më të Mirë të Vitit

Icon

Rregullore e punës së Këshillit Mbikëqyrës

Icon

Rregullore e Punës së Bordit të FHK-së

Icon

Rregullore disiplinore e FHK-së

Icon

Rregullat e Lojës

Icon

Rregullorja e punës e këshillit të garave të FHK-së

Icon

Propozicionet e Kupës së Republikës së Kosovës edicioni 2020/21

Federata e Hendbollit e Kosovës

House of Sport

Kati II nr. 15
Agim Ramadani nr.253
10000 Prishtina
Kosova

Tel: +383 38 248 759

Për ne

Garat

Përfaqësueset

Shoqatat

© Copyright - Kosova Handball Federation

Made in Kosova