Kampionët e Kosovës: Kupa e Kosovës (Femrat)

Pasi Kupa e Kosovës në konkurrencën e femrave nuk u zhvillua me rregull nga vitet e 60-ta dhe mos pjesëmarrjes se skuadrave te femrave ne gara, ne po ju paraqesim emrat e skadrave fituese nga viti 1994/5 kur i kemi shenimet dhe deri me sot.

Kupa e Kosovës - Femrat

Viti

Emri i klubitVendiVërejtje

2022/23

Istogu

Istog

-

2021/22

Istogu

Istog

-

2020/21

Istogu

Istog

-

2019/20VushtrriaVushtrri-
2018/19IstoguIstog-
2017/18IstoguIstog-
2016/17PrishtinaPrishtinë-
2015/16PrishtinaPrishtinë-
2014/15KastriotiFerizaj-
2013/14KastriotiFerizaj-
2012/13KastriotiFerizaj-
2011/12PrishtinaPrishtinë-
2010/11PrishtinaPrishtinë-
2009/10KastriotiFerizaj-
2008/09PrishtinaPrishtinë-
2007/08PrishtinaPrishtinë-
2006/07KosovaVushtrri-
2005/06KastriotiFerizaj-
2004/05KosovaVushtrri-
2003/04PrishtinaPrishtinë-
2002/03KosovaVushtrri-
2001/02KastriotiFerizaj-
2000/01VjosaShtime-
1999/00TrepçaMitrovicë-
1998/99--Garat e Kupës nuk u zhvilluan për shkak  luftës
1997/98--Garat e Kupës nuk u zhvilluan për shkak  luftës
1996/97PrishtinaPrishtinë-
1995/96KastriotiFerizajPara vitit 1991 emërtohej “Borac”
1994/95PrishtinaPrishtinë-

1993/94

VjosaShtime-