Ndeshjet ndërkombëtare – u18 M

U18 - Meshkujt

Rezultatet
15 Tetor 2022 - 16:00 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Kosova
22
27
Georgia
14 Tetor 2022 - 14:00 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Great Britain
15
17
Kosova
12 Tetor 2022 - 14:00 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Kosova
43
10
Albania
11 Tetor 2022 - 18:00 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Bulgaria
34
29
Kosova
14 Gusht 2022 - 15:00 Riga
Kosova
25
30
Belgium
11 Gusht 2022 - 13:00 Riga
Turkey
29
23
Kosova
9 Gusht 2022 - 13:00 Riga
Kosova
16
39
North Macedonia
8 Gusht 2022 - 15:30 Riga
Latvia
37
17
Kosova
14 Prill 2019 - 12:00
Kosova
32
26
Canada
13 Prill 2019 - 17:00
Chinese Taipei
35
26
Kosova
12 Prill 2019 - 17:00
Canada
35
31
Kosova
11 Prill 2019 - 13:00
Kosova
41
14
New Zealand
27 Tetor 2018 - 16:00
Kosova
36
31
Great Britain
25 Tetor 2018 - 16:00
Kosova
35
19
Albania
24 Tetor 2018 - 16:00
Kosova
32
22
Moldova
19 Gusht 2018 - 11:00
Bulgaria
33
28
Kosova
18 Gusht 2018 - 12:00
Great Britain
23
31
Kosova
16 Gusht 2018 - 10:30
Kosova
23
29
Bulgaria
14 Gusht 2018 - 18:30
Austria
37
22
Kosova
13 Gusht 2018 - 12:30
Latvia
37
31
Kosova
11 Gusht 2018 - 16:30
Kosova
18
36
Slovakia
10 Gusht 2018 - 20:30
Netherlands
31
25
Kosova
21 Gusht 2016 - 13:00
Kosova
23
16
Luxembourg
20 Gusht 2016 - 15:00
Kosova
24
18
Cyprus
19 Gusht 2016 - 15:00
North Macedonia
25
23
Kosova
17 Gusht 2016 - 19:00
Armenia
24
45
Kosova
16 Gusht 2016 - 17:00
Kosova
18
41
Hungary
15 Gusht 2016 - 17:00
Ukraine
22
11
Kosova
Përfaqësuesit