Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ndeshjet ndërkombëtare – u20 M

U20 - Meshkujt

Rezultatet
15 Tetor 2022 - 18:00 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Bulgaria
43
25
Kosova
14 Tetor 2022 - 18:00 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Kosova
44
28
Malta
13 Tetor 2022 - 18:00 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Kosova
26
20
Andorra
12 Tetor 2022 - 18:00 Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Great Britain
30
22
Kosova
23 Korrik 2022 - 09:00 Palace of Culture and Sport
Lithuania
28
17
Kosova
20 Korrik 2022 - 12:00 Palace of Culture and Sport
Switzerland
39
16
Kosova
18 Korrik 2022 - 18:00 Palace of Culture and Sport
Ukraine
36
22
Kosova
17 Korrik 2022 - 18:00 Palace of Culture and Sport
Kosova
29
51
North Macedonia
16 Korrik 2022 - 19:00 Palace of Culture and Sport
Romania
39
26
Kosova
14 Prill 2019 - 18:00
Kosova
30
26
Chinese Taipei
13 Prill 2019 - 19:00
Kosova
36
27
Paraguay
12 Prill 2019 - 19:00
Nigeria
21
34
Kosova
10 Prill 2019 - 15:00
Kosova
31
23
Chinese Taipei
27 Tetor 2018 - 18:00
Malta
17
47
Kosova
26 Tetor 2018 - 18:00
Kosova
22
21
Georgia
24 Tetor 2018 - 18:00
Ireland
22
35
Kosova
29 Korrik 2018 - 13:00
Kosova
27
26
Slovakia
28 Korrik 2018 - 13:00
Kosova
18
28
Turkey
26 Korrik 2018 - 15:00
Kosova
43
23
Bulgaria
25 Korrik 2018 - 15:00
Austria
24
18
Kosova
23 Korrik 2018 - 13:00
Moldova
26
32
Kosova
22 Korrik 2018 - 12:00
Kosova
15
22
Czech Republic
20 Korrik 2018 - 15:00
Netherlands
34
21
Kosova
13 Nëntor 2016 - 14:00
Kosova
28
30
Moldova
12 Nëntor 2016 - 18:00
Great Britain
22
32
Kosova
10 Nëntor 2016 - 14:00
Kosova
52
18
Malta
8 Nëntor 2016 - 18:30
Kosova
27
27
Moldova
10 Prill 2016 - 13:00
Russia
32
22
Kosova
9 Prill 2016 - 15:00
Germany
38
12
Kosova
8 Prill 2016 - 19:00
Kosova
19
29
Lithuania
Përfaqësuesit