Nachevski ligjëron në seminarin para fillimit të edicioni pranveror 2017/18

Të premten (nesër) mbahet Këshillimi për gjyqtarë, vëzhgues-kontrollues, trajnerë të hendbollit dhe përfaqësues zyrtarë të klubeve. Këshillimi, përkatësisht seminari qendror, mbahet nga ora 15:00 në Prishtinë, në ambientet e Fakultetit Filozofik (amfiteatri numër 5, karshi Bibliotekës Kombëtare). Ligjërues në seminar do të jetë lektori nga Federata Evropiane e Hendbollit, Dragan Nachevski. Do të ligjërohet për […]