Kombëtarja U-20 luan dy ndeshje në Stamboll

Kombëtarja U-20 e Kosovës në hendboll prej 14 deri më 18 korrik do të qëndrojë në Turqi, përkatësisht në Stamboll. Gjatë kësaj kohe 20-vjeçarët do të zhvillojnë dy ndeshje miqësore përgatitore me kombëtaren e Turqisë. Ndeshjet luhen më 15 dhe 17 korrik. Këto ndeshje do t’i shërbejnë shtabit teknik që drejtohet nga Fatmir Muhaxheri për […]