Nënshkruhet memorandumi me MKRS-në

Në foto shihet presidenti i FHK-së Eugen Saraçini dhe Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi duke nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit ndërmjet tyre.

Federata e Hendbollit të Kosovës (FHK) ka nënshkruar të hënën memorandumin e bashkëpunimit me Ministrinë për Kulturë, Rini dhe Sport. Në emër të FHK-së memorandumin e ka nënshkruar presidenti Eugen Saraçini, ndërsa në emër të MKRS-së, ministrja Vlora Dumoshi. MKRS-ja ka nënshkruar memorandumin edhe me KOK-un dhe me disa federata tjera. Pas nënshkrimit të memorandumit, […]